Receptes Sencilles
Beixamels (mantega, farina, llet i nou moscada)
De sabor Rocafort i nous (es pot afegir Rocafort)
De sabor anxova
De sabor Mostassa
Bikinis de pernil i formatge- unta el pa de motlle amb qualsevol de les mantegues i ja veuràs la diferencia!!!
De sabor Rocafort i nous
De sabor anxova
De sabor Mostassa
Pinxo de Carpaccio amb Mantega de Mostassa:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca el carpaccio damunt. Amb un polsim de sal i/o pebre aconseguiràs un resultat sorprenent.
Galeta Maria amb Mantega de Cítrics:
Triturem la galeta i la barregem amb la mantega a temperatura ambient . Se li dóna la forma desitjada, es deixen a la nevera i se serveixen fresques.
Orada o Salmó al papillote amb aroma de cítrics
Ingredients:
Patata Panadera (tallada en rodanxes, “sazonada” amb fines herbes i es posa al forn)
Mini verduretes (mini pastanagues, mini carbassons, mini albergínies, mini panotxes de blat de moro). Coure-les una mica i posar-les sobre les patates.
A sobre la base de patates i mini verduretes posar el peix al papillote. A sobre el peix posar una cullaradeta de vi blanc i mantega de cítrics, tancar el papillote i posar al forn a 180º durant 20 minuts.
Canapè d’endívia i dàtil amb Mantega de Nous i Rocafort:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca a sobre l'endívia junt amb un dàtil.
Rissoto Rocafort i nous
Sofregit igual que amb la pasta més tomàquet fregit per donar color
“Ofegar” l’arròs amb el sofregit, quan l’arròs estigui al punt afegir la mantega Rocafort nous i desfer-la amb l’arròs. Deixar reposar 2 minuts.
Canapè de Brie i Mantega d’Aranyons:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca un tros fi de brie damunt.
Salsa Fruits del Bosc
Fer sofregit i afegir mantega de nabius, “ofegar” i quan estigui “pochada” la verdura triturar amb thermomix i posar al foc a reduir. Afegir alguna fruita del bosc (nabius, gerd, mora,...).Afegir un got de vi i deixar reduir per concentrar aromes.
Per últim passar tot per un “chino”.
Aquesta salsa és ideal per carns de caça.
Pinxo Salmó fumat i Mantega d’Anxoves:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa torrat. Es col·loca el salmó fumat damunt i un polsim d’anet per sobre.
Pasta amb gambes, cloïsses, amb un toc d’anxoves
Fer sofregit (ceba, all, pebrot verd i pebrot vermell)
Una vegada fet el sofregit afegir la pasta ben escorreguda i barrejar
Obrir les cloïsses al vapor i reservar
Pelar les gambes i “ofegar-les” amb la mantega d’anxoves, fer volta i volta i posar-les a sobre la pasta junt amb les cloïsses, decorar amb una mica de “cebolli”.
Canapè de pinya amb Mantega de Torró de Xixona:
S’unta la mantega a temperatura ambient amb un pa de motlle, es col·loca un tros fi de pinya damunt i espolvoreu amb canyella.
De sabor Rocafort i nous (es pot afegir Rocafort)
De sabor anxova
De sabor Mostassa
Bikinis de pernil i formatge- unta el pa de motlle amb qualsevol de les mantegues i ja veuràs la diferencia!!!
De sabor Rocafort i nous
De sabor anxova
De sabor Mostassa
Pinxo de Carpaccio amb Mantega de Mostassa:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca el carpaccio damunt. Amb un polsim de sal i/o pebre aconseguiràs un resultat sorprenent.
Galeta Maria amb Mantega de Cítrics:
Triturem la galeta i la barregem amb la mantega a temperatura ambient . Se li dóna la forma desitjada, es deixen a la nevera i se serveixen fresques.
Orada o Salmó al papillote amb aroma de cítrics
Ingredients:
Patata Panadera (tallada en rodanxes, “sazonada” amb fines herbes i es posa al forn)
Mini verduretes (mini pastanagues, mini carbassons, mini albergínies, mini panotxes de blat de moro). Coure-les una mica i posar-les sobre les patates.
A sobre la base de patates i mini verduretes posar el peix al papillote. A sobre el peix posar una cullaradeta de vi blanc i mantega de cítrics, tancar el papillote i posar al forn a 180º durant 20 minuts.
Canapè d’endívia i dàtil amb Mantega de Nous i Rocafort:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca a sobre l'endívia junt amb un dàtil.
Rissoto Rocafort i nous
Sofregit igual que amb la pasta més tomàquet fregit per donar color
“Ofegar” l’arròs amb el sofregit, quan l’arròs estigui al punt afegir la mantega Rocafort nous i desfer-la amb l’arròs. Deixar reposar 2 minuts.
Canapè de Brie i Mantega d’Aranyons:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca un tros fi de brie damunt.
Salsa Fruits del Bosc
Fer sofregit i afegir mantega de nabius, “ofegar” i quan estigui “pochada” la verdura triturar amb thermomix i posar al foc a reduir. Afegir alguna fruita del bosc (nabius, gerd, mora,...).Afegir un got de vi i deixar reduir per concentrar aromes.
Per últim passar tot per un “chino”.
Aquesta salsa és ideal per carns de caça.
Pinxo Salmó fumat i Mantega d’Anxoves:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa torrat. Es col·loca el salmó fumat damunt i un polsim d’anet per sobre.
Pasta amb gambes, cloïsses, amb un toc d’anxoves
Fer sofregit (ceba, all, pebrot verd i pebrot vermell)
Una vegada fet el sofregit afegir la pasta ben escorreguda i barrejar
Obrir les cloïsses al vapor i reservar
Pelar les gambes i “ofegar-les” amb la mantega d’anxoves, fer volta i volta i posar-les a sobre la pasta junt amb les cloïsses, decorar amb una mica de “cebolli”.
Canapè de pinya amb Mantega de Torró de Xixona:
S’unta la mantega a temperatura ambient amb un pa de motlle, es col·loca un tros fi de pinya damunt i espolvoreu amb canyella.
Filete a la planxa con mantequilla de Anchoas.
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de anchoas Delibutter.
125 gr. filete de Ternera o buey
1u. tostada
Preparación :
Marcar el filete en la plancha muy caliente, retiramos y ponemos la mantequilla de anchoas a temperatura ambiente encima del filete para que se derrita con el calor y mezclen.
Se puede servir y acompañar en una base tostada .
25 gr. mantequilla de anchoas Delibutter.
125 gr. filete de Ternera o buey
1u. tostada
Preparación :
Marcar el filete en la plancha muy caliente, retiramos y ponemos la mantequilla de anchoas a temperatura ambiente encima del filete para que se derrita con el calor y mezclen.
Se puede servir y acompañar en una base tostada .
Mini bocata de mantequilla de arandanos.
Haz de tu desayuno una diversion para el paladar.
Panecillos minis untados con mantequilla de árandanos.
Panecillos minis untados con mantequilla de árandanos.
Pasta con mantequilla de roquefort y nueces
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de roquefort y nueces Delibutter.
100 gr. macarrones o espaguetis.
25 gr. queso parmesano.
Preparación :
Cocer los espaguetis en agua hirviendo con sal, según las indicaciones en el envase.
Escurrir la pasta, mezclar con la mantequilla a temperatura ambiente, añadir una pizca de pimienta, el parmesano y mezclar.
25 gr. mantequilla de roquefort y nueces Delibutter.
100 gr. macarrones o espaguetis.
25 gr. queso parmesano.
Preparación :
Cocer los espaguetis en agua hirviendo con sal, según las indicaciones en el envase.
Escurrir la pasta, mezclar con la mantequilla a temperatura ambiente, añadir una pizca de pimienta, el parmesano y mezclar.
Croissant planchado con mantequilla de cítricos
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de cítricos Delibutter.
1u. croissant.
Preparación :
Cortamos y abrimos el croissant y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Sobre una planxa caliente, se marca 30 segundos por los dos lados.
Delicioso para desayunar o merendar.
25 gr. mantequilla de cítricos Delibutter.
1u. croissant.
Preparación :
Cortamos y abrimos el croissant y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Sobre una planxa caliente, se marca 30 segundos por los dos lados.
Delicioso para desayunar o merendar.
Tostada de mantequilla de arándanos y brie
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de arándanos Delibutter.
1u. rebanada de pan.
25 gr. queso brie o camembert
Preparación :
Se tuesta una rebanada de pan y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Se incorpora un corte de queso tipo brie o camenbert.
Gratinar unos segundos al microondas y servir
25 gr. mantequilla de arándanos Delibutter.
1u. rebanada de pan.
25 gr. queso brie o camembert
Preparación :
Se tuesta una rebanada de pan y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Se incorpora un corte de queso tipo brie o camenbert.
Gratinar unos segundos al microondas y servir