Receptes Sencilles
Beixamels (mantega, farina, llet i nou moscada)
De sabor Rocafort i nous (es pot afegir Rocafort)
De sabor anxova
De sabor Mostassa
Bikinis de pernil i formatge- unta el pa de motlle amb qualsevol de les mantegues i ja veuràs la diferencia!!!
De sabor Rocafort i nous
De sabor anxova
De sabor Mostassa
Pinxo de Carpaccio amb Mantega de Mostassa:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca el carpaccio damunt. Amb un polsim de sal i/o pebre aconseguiràs un resultat sorprenent.
Galeta Maria amb Mantega de Cítrics:
Triturem la galeta i la barregem amb la mantega a temperatura ambient . Se li dóna la forma desitjada, es deixen a la nevera i se serveixen fresques.
Orada o Salmó al papillote amb aroma de cítrics
Ingredients:
Patata Panadera (tallada en rodanxes, “sazonada” amb fines herbes i es posa al forn)
Mini verduretes (mini pastanagues, mini carbassons, mini albergínies, mini panotxes de blat de moro). Coure-les una mica i posar-les sobre les patates.
A sobre la base de patates i mini verduretes posar el peix al papillote. A sobre el peix posar una cullaradeta de vi blanc i mantega de cítrics, tancar el papillote i posar al forn a 180º durant 20 minuts.
Canapè d’endívia i dàtil amb Mantega de Nous i Rocafort:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca a sobre l'endívia junt amb un dàtil.
Rissoto Rocafort i nous
Sofregit igual que amb la pasta més tomàquet fregit per donar color
“Ofegar” l’arròs amb el sofregit, quan l’arròs estigui al punt afegir la mantega Rocafort nous i desfer-la amb l’arròs. Deixar reposar 2 minuts.
Canapè de Brie i Mantega d’Aranyons:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca un tros fi de brie damunt.
Salsa Fruits del Bosc
Fer sofregit i afegir mantega de nabius, “ofegar” i quan estigui “pochada” la verdura triturar amb thermomix i posar al foc a reduir. Afegir alguna fruita del bosc (nabius, gerd, mora,...).Afegir un got de vi i deixar reduir per concentrar aromes.
Per últim passar tot per un “chino”.
Aquesta salsa és ideal per carns de caça.
Pinxo Salmó fumat i Mantega d’Anxoves:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa torrat. Es col·loca el salmó fumat damunt i un polsim d’anet per sobre.
Pasta amb gambes, cloïsses, amb un toc d’anxoves
Fer sofregit (ceba, all, pebrot verd i pebrot vermell)
Una vegada fet el sofregit afegir la pasta ben escorreguda i barrejar
Obrir les cloïsses al vapor i reservar
Pelar les gambes i “ofegar-les” amb la mantega d’anxoves, fer volta i volta i posar-les a sobre la pasta junt amb les cloïsses, decorar amb una mica de “cebolli”.
Canapè de pinya amb Mantega de Torró de Xixona:
S’unta la mantega a temperatura ambient amb un pa de motlle, es col·loca un tros fi de pinya damunt i espolvoreu amb canyella.
De sabor Rocafort i nous (es pot afegir Rocafort)
De sabor anxova
De sabor Mostassa
Bikinis de pernil i formatge- unta el pa de motlle amb qualsevol de les mantegues i ja veuràs la diferencia!!!
De sabor Rocafort i nous
De sabor anxova
De sabor Mostassa
Pinxo de Carpaccio amb Mantega de Mostassa:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca el carpaccio damunt. Amb un polsim de sal i/o pebre aconseguiràs un resultat sorprenent.
Galeta Maria amb Mantega de Cítrics:
Triturem la galeta i la barregem amb la mantega a temperatura ambient . Se li dóna la forma desitjada, es deixen a la nevera i se serveixen fresques.
Orada o Salmó al papillote amb aroma de cítrics
Ingredients:
Patata Panadera (tallada en rodanxes, “sazonada” amb fines herbes i es posa al forn)
Mini verduretes (mini pastanagues, mini carbassons, mini albergínies, mini panotxes de blat de moro). Coure-les una mica i posar-les sobre les patates.
A sobre la base de patates i mini verduretes posar el peix al papillote. A sobre el peix posar una cullaradeta de vi blanc i mantega de cítrics, tancar el papillote i posar al forn a 180º durant 20 minuts.
Canapè d’endívia i dàtil amb Mantega de Nous i Rocafort:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca a sobre l'endívia junt amb un dàtil.
Rissoto Rocafort i nous
Sofregit igual que amb la pasta més tomàquet fregit per donar color
“Ofegar” l’arròs amb el sofregit, quan l’arròs estigui al punt afegir la mantega Rocafort nous i desfer-la amb l’arròs. Deixar reposar 2 minuts.
Canapè de Brie i Mantega d’Aranyons:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca un tros fi de brie damunt.
Salsa Fruits del Bosc
Fer sofregit i afegir mantega de nabius, “ofegar” i quan estigui “pochada” la verdura triturar amb thermomix i posar al foc a reduir. Afegir alguna fruita del bosc (nabius, gerd, mora,...).Afegir un got de vi i deixar reduir per concentrar aromes.
Per últim passar tot per un “chino”.
Aquesta salsa és ideal per carns de caça.
Pinxo Salmó fumat i Mantega d’Anxoves:
S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa torrat. Es col·loca el salmó fumat damunt i un polsim d’anet per sobre.
Pasta amb gambes, cloïsses, amb un toc d’anxoves
Fer sofregit (ceba, all, pebrot verd i pebrot vermell)
Una vegada fet el sofregit afegir la pasta ben escorreguda i barrejar
Obrir les cloïsses al vapor i reservar
Pelar les gambes i “ofegar-les” amb la mantega d’anxoves, fer volta i volta i posar-les a sobre la pasta junt amb les cloïsses, decorar amb una mica de “cebolli”.
Canapè de pinya amb Mantega de Torró de Xixona:
S’unta la mantega a temperatura ambient amb un pa de motlle, es col·loca un tros fi de pinya damunt i espolvoreu amb canyella.
Filete a la planxa con mantequilla de Anchoas.
![Imagen](/uploads/1/2/6/0/12605302/_7615085.jpg)
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de anchoas Delibutter.
125 gr. filete de Ternera o buey
1u. tostada
Preparación :
Marcar el filete en la plancha muy caliente, retiramos y ponemos la mantequilla de anchoas a temperatura ambiente encima del filete para que se derrita con el calor y mezclen.
Se puede servir y acompañar en una base tostada .
25 gr. mantequilla de anchoas Delibutter.
125 gr. filete de Ternera o buey
1u. tostada
Preparación :
Marcar el filete en la plancha muy caliente, retiramos y ponemos la mantequilla de anchoas a temperatura ambiente encima del filete para que se derrita con el calor y mezclen.
Se puede servir y acompañar en una base tostada .
Mini bocata de mantequilla de arandanos.
![Imagen](/uploads/1/2/6/0/12605302/_6453837.jpg)
Haz de tu desayuno una diversion para el paladar.
Panecillos minis untados con mantequilla de árandanos.
Panecillos minis untados con mantequilla de árandanos.
Pasta con mantequilla de roquefort y nueces
![Imagen](/uploads/1/2/6/0/12605302/_1351008955.jpg)
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de roquefort y nueces Delibutter.
100 gr. macarrones o espaguetis.
25 gr. queso parmesano.
Preparación :
Cocer los espaguetis en agua hirviendo con sal, según las indicaciones en el envase.
Escurrir la pasta, mezclar con la mantequilla a temperatura ambiente, añadir una pizca de pimienta, el parmesano y mezclar.
25 gr. mantequilla de roquefort y nueces Delibutter.
100 gr. macarrones o espaguetis.
25 gr. queso parmesano.
Preparación :
Cocer los espaguetis en agua hirviendo con sal, según las indicaciones en el envase.
Escurrir la pasta, mezclar con la mantequilla a temperatura ambiente, añadir una pizca de pimienta, el parmesano y mezclar.
Croissant planchado con mantequilla de cítricos
![Imagen](/uploads/1/2/6/0/12605302/_1351091706.jpg)
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de cítricos Delibutter.
1u. croissant.
Preparación :
Cortamos y abrimos el croissant y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Sobre una planxa caliente, se marca 30 segundos por los dos lados.
Delicioso para desayunar o merendar.
25 gr. mantequilla de cítricos Delibutter.
1u. croissant.
Preparación :
Cortamos y abrimos el croissant y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Sobre una planxa caliente, se marca 30 segundos por los dos lados.
Delicioso para desayunar o merendar.
Tostada de mantequilla de arándanos y brie
![Imagen](/uploads/1/2/6/0/12605302/_1351091793.jpg)
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de arándanos Delibutter.
1u. rebanada de pan.
25 gr. queso brie o camembert
Preparación :
Se tuesta una rebanada de pan y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Se incorpora un corte de queso tipo brie o camenbert.
Gratinar unos segundos al microondas y servir
25 gr. mantequilla de arándanos Delibutter.
1u. rebanada de pan.
25 gr. queso brie o camembert
Preparación :
Se tuesta una rebanada de pan y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Se incorpora un corte de queso tipo brie o camenbert.
Gratinar unos segundos al microondas y servir