Delibutter-Delicias de mantequilla
667.657.468
  • DELIBUTTER
  • Productes
    • Anxoves
    • Rocafort i Nous
    • Cítrics
    • Aràyons
    • Mostassa "Nou"
    • Torró Jijona "Nadal"
  • Contacte
    • Avís Legal
  • Receptes
  • Nutrició
  • Salut
  • Blog

El Racó de les receptes

Si tens una recepta i vols entrar en el nostre sorteix d'un PLAN B GASTRONOMICO!  amb algún dels nostres productes.

INICI

Receptes Sencilles

Beixamels (mantega, farina, llet i nou moscada)

De sabor Rocafort i nous (es pot afegir Rocafort)
De sabor anxova
De sabor Mostassa

Bikinis de pernil i formatge- unta el pa de motlle amb qualsevol de les mantegues i ja veuràs la diferencia!!!

De sabor Rocafort i nous
De sabor anxova
De sabor Mostassa

Pinxo de Carpaccio amb Mantega de Mostassa:

S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca el carpaccio damunt. Amb un polsim de sal i/o pebre aconseguiràs un resultat sorprenent.

Galeta Maria amb Mantega de Cítrics:

Triturem la galeta i la barregem amb la mantega a temperatura ambient . Se li dóna la forma desitjada, es deixen a la nevera i se serveixen fresques.


Orada o Salmó al papillote amb aroma de cítrics
Ingredients:

Patata Panadera (tallada en rodanxes, “sazonada” amb fines herbes i es posa al forn)
Mini verduretes (mini pastanagues, mini carbassons, mini albergínies, mini panotxes de blat de moro). Coure-les una mica i posar-les sobre les patates.
A sobre la base de patates i mini verduretes posar el peix al papillote. A sobre el peix posar una cullaradeta de vi blanc i mantega de cítrics, tancar el papillote i posar al forn a 180º durant 20 minuts.


Canapè d’endívia i dàtil amb Mantega de Nous i Rocafort:

S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa de motlle. Es col·loca a sobre l'endívia  junt amb un dàtil.

Rissoto Rocafort i nous

Sofregit igual que amb la pasta més tomàquet fregit per donar color
“Ofegar” l’arròs amb el sofregit, quan l’arròs estigui al punt afegir la mantega Rocafort nous i desfer-la amb l’arròs. Deixar reposar 2 minuts.

Canapè de Brie i Mantega d’Aranyons:

S’unta la mantega a temperatura ambient  sobre un pa de motlle. Es col·loca un tros fi de brie damunt.

Salsa Fruits del Bosc

Fer sofregit i afegir mantega de nabius, “ofegar” i quan estigui “pochada” la verdura triturar amb thermomix i posar al foc a reduir. Afegir alguna fruita del bosc (nabius, gerd, mora,...).Afegir un got de vi i deixar reduir per concentrar aromes.

Per últim passar tot per un “chino”.
Aquesta salsa és ideal per carns de caça.

Pinxo Salmó fumat i Mantega d’Anxoves:

S’unta la mantega a temperatura ambient sobre un pa torrat. Es col·loca el salmó fumat damunt i un polsim d’anet per sobre.

Pasta amb gambes, cloïsses, amb un toc d’anxoves

Fer sofregit (ceba, all, pebrot verd i pebrot vermell)
Una vegada fet el sofregit afegir la pasta ben escorreguda i barrejar
Obrir les cloïsses al vapor i reservar
Pelar les gambes i “ofegar-les” amb la mantega d’anxoves, fer volta i volta i posar-les a sobre la pasta junt amb les cloïsses, decorar amb una mica de “cebolli”.

Canapè de pinya amb Mantega de Torró de Xixona:
S’unta la mantega a temperatura ambient amb un pa de motlle, es col·loca un tros fi de pinya damunt i espolvoreu amb canyella.

Filete a la planxa con mantequilla de Anchoas.

Imagen
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de anchoas Delibutter.
125 gr. filete de Ternera o buey
1u. tostada

Preparación :
Marcar el filete en la plancha muy caliente, retiramos y ponemos la mantequilla de anchoas a temperatura ambiente encima del filete para que se derrita con el calor  y mezclen.
Se puede servir y acompañar en una base  tostada .

Mini bocata de mantequilla de arandanos.

Imagen
Haz de tu desayuno una diversion para el paladar.
Panecillos minis untados con mantequilla de árandanos.


Pasta con mantequilla de roquefort y nueces

Imagen
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de roquefort y nueces Delibutter.
100 gr. macarrones o espaguetis.
25 gr. queso parmesano.

Preparación :
Cocer los espaguetis en agua hirviendo con sal, según las indicaciones en el envase.
Escurrir la pasta, mezclar con la mantequilla a temperatura ambiente, añadir una pizca de pimienta, el parmesano  y mezclar.

Croissant planchado con mantequilla de cítricos

Imagen
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de cítricos Delibutter.
1u. croissant.

Preparación :
Cortamos y abrimos el croissant y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Sobre una planxa caliente, se marca 30 segundos por los dos lados.
Delicioso para desayunar o merendar.

Tostada de mantequilla de arándanos y brie

Imagen
Ingredientes :
25 gr. mantequilla de arándanos Delibutter.
1u. rebanada de pan.
25 gr. queso brie o camembert

Preparación :
Se tuesta una rebanada de pan y untamos con mantequilla a temperatura ambiente.
Se incorpora un corte de queso tipo brie o camenbert.
Gratinar unos segundos al microondas y servir


Powered by Create your own unique website with customizable templates.